Az oldal kinézete és tartalma az adminok önálló szellemi értékét képviselik. Az oldal design-ját a specto kódok közreműködésével készítették el. Mivel rengeteg időbe és erőfeszítésbe került létrehozni az oldalt kérjük ne lopj el semmi. Ha mégis megtetszene valami vedd fel a kapcsolatot az oldal adminjaival.
Csoport: túlélők/metamorf Kor: 14-17 Pb alany: Asa Butterfield/Nick Robinson/Levi Miller
Alig végeztem a gimivel, amikor születtél. Apánk közös, azonban a te anyád az én mostohaanyám volt. Nem kedveltem a nőt és ezt gyakran hangoztattam, bár téged nagyon is szerettelek. Aztán elmentem egyetemre, más államba költöztem. Apánk akkor halt meg, amikor nyolc voltál. Kis időre akkor visszamentem a házhoz, próbáltam neked segíteni. De anyád gyorsan kiüldözött, így hátrahagytalak megint. Ünnepekkor és a születésnapodon látogattalak meg, nem sok időre. De ettől függetlenül szerettelek és gyakran hívtalak. Bár nem kerestelek meg a vírus kitörése után, biztos voltam benne, hogy életben vagy. Talpra esett vagy és intelligens. A túlélés számodra nem olyan nagy kihívás, mint a korodbéli emberek többségének. Anyád azonban az életét vesztette és úgy döntöttél megkeresel engem, hiszen már csak mi maradtunk egymásnak rokonok. Te sem szeretted annyira az édesanyádat, de mégis csak ő szült téged, így valamennyire megrázott az elvesztése. Lázadó természetű tinédzser vagy, aki gyakran lógott az iskolából. A tanulással nem volt problémád, kiváló átlagodat csak a magatartásod rontotta le. Amit gondolsz azt kimondod az embereknek, ez gyakran bajba is kevert téged. Nem voltál élsportoló, se a kockák tagja. Inkább a fura magányos az iskolában. Keveredtél már verekedésbe, és legtöbbször nyertesként jöttél ki belőle. Haragszol rám, hiszen én nem mentem utánad, nem kerestelek meg a vírus után és ezért neheztelsz rám egy kissé, de ettől függetlenül jó testvéri kapcsolatunk van. // A csoportod vagy túlélő, vagy metamorf legyen. De akkor valahogy találd ki, hogyan lettél metamorf és mi miatt lettél a Horizon kísérletének tagja. Bár nem említelek meg az előtörténetemben, ajánlatos, hogy elolvasd: link A pb-t ha változtatni akarod, akkor tudunk ötletelni, hogy ki legyen. Rugalmas vagyok ebben. A keresztnevet szabadon választhatod, de a vezetéknév az maradjon ez. Korban 14 és 17 közé tennélek. Alig várom, hogy újra láthassalak öcsikém