Az oldal kinézete és tartalma az adminok önálló szellemi értékét képviselik. Az oldal design-ját a specto kódok közreműködésével készítették el. Mivel rengeteg időbe és erőfeszítésbe került létrehozni az oldalt kérjük ne lopj el semmi. Ha mégis megtetszene valami vedd fel a kapcsolatot az oldal adminjaival.
Nem tudom, ki mennyire tart igényt rá, de olyan észrevételem lenne, hogy a profilt ki lehetne esetleg még egészíteni egy karakterdal rublikával, ahová karira szabottan lehetne valami passzentos zenét linkelni. :3
Próbálkoztatok már azzal, hogy a facebook-on szerepjátékos csoportokban hirdetitek az oldalt? Esetleg, ha mindenki értékeli az oldalt hungarianforum.com-on,akkor előrébb kerül a listán, és többen látják. Pusszantás
Jajj de édes vagy Nicol köszönöm a gyors ajánlást. Facebookon folyamatosan hirdetem az oldalt mint keresett karakterek szintjén, mint alapból. Ami azt illeti erről az értékelősdiről még nem hallottam, de utána járok Még egyszer köszike.
Rendben, én is egyszer-kétszer úgy találtam rá oldalakra, hogy az értékelő oldal alapján néztem meg, hogy hova érdemes menni, ahol kedvesek az adminok, sok játékos van, segítőkészek, és az oldal kinézete is tetszetős. Ilyen kategóriák alapján lehet értékelést küldeni.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerény személyemnek hasznos lenne egy olyan gomb az oldalra, ami egy kattintásra az oldal tetejére/aljára visz, mert mire végiggörgetek egy több reagos játékot, az életemet is elunom közben.