Az oldal kinézete és tartalma az adminok önálló szellemi értékét képviselik. Az oldal design-ját a specto kódok közreműködésével készítették el. Mivel rengeteg időbe és erőfeszítésbe került létrehozni az oldalt kérjük ne lopj el semmi. Ha mégis megtetszene valami vedd fel a kapcsolatot az oldal adminjaival.
Ha van kedved játszani egy ilyen elbűvölő hölgyeménnyel, mint amilyen én vagyok, keress meg bátran, de vigyázz, mert bármire képes vagyok a túlélésért.
Vendég
Vendég
₰ Tárgy: Re: Játékos társat keresek ₰ Csüt. Jún. 07, 2018 12:18 am
Én is bedobom magam! :3 Bárki, bármi jöhet, mindössze egy pm az ára. >w<
Bedobom az úriembert, akivel szinte bármilyen játékban benne lennék. Mikhail ugye tudós, de mivel régebben bérgyilkosként tevékenykedett, nem fél kitenni a lábát az utcára és a metaformok után eredni saját maga. Így nekik ezt tudnám ajánlani, de túlélőkkel, katonákkal is kitalálhatunk bármit
Vendég
Vendég
₰ Tárgy: Re: Játékos társat keresek ₰ Szer. Jún. 13, 2018 1:09 am
Kedves mindenki! Ha valakinek van kedve játszani, ne habozzon! Előnyöm: Bárki cipőjét megkötöm és már egyedül fésülködöm. Hátrányom: A vízben csak az akaratlan búvárkodás megy és téged is szívesen megfésüllek.
Bedobom magam a közösbe. Várom szép lányok és jóképű pasik jelentkezését is. Nem megijedni, nem harapok nagyot. A spontán játék a kedvencem, de ha előre megbeszéljük, akkor sincs semmi gond, de akár a múltban is játszódhat. Bárki kinek kedve támad hozzám, egy pm-be kerülök.