Az oldal kinézete és tartalma az adminok önálló szellemi értékét képviselik. Az oldal design-ját a specto kódok közreműködésével készítették el. Mivel rengeteg időbe és erőfeszítésbe került létrehozni az oldalt kérjük ne lopj el semmi. Ha mégis megtetszene valami vedd fel a kapcsolatot az oldal adminjaival.
₰ Tárgy: Csodás neved - Pb: Norman Reedus - Katona ₰ Hétf. Jún. 18, 2018 8:08 pm
Valasztható csodás név
Csoport: Katonák Kor: 28-32 Képesség: - Pb alany: Norman Reedus
A Horizon embere vagy. Ők küldtek utánam, hogy vissza vigyél arra a borzalmas helyre, ahol további kísérleteket akarnak rajtam elvégezni. Egyébként egy igazi bunkó vagy. Nem csak velem, egyszerűen mindenkivel. Kicsit aggódom magam miatt, mert te túl lazán kezeled az egész apokalipszist. Nem érdekel téged, ha körbevesznek a fertőzöttek. Egyébként pedig félek tőled, akárhogy is próbálom titkolni előled néha több, néha kevesebb sikerrel. Néha azonban olyan, mintha kedvesebb is tudnál lenni velem, sőt egészen gyengéd. Mindig próbálok szökni, de te mindig utánam eredsz, és a legtöbbször végül te mentesz ki a szorult helyzetekből, amiért egyrészt hálás vagyok neked, másrészt viszont menj a kénköves pokolba, hogy elvégzed a munkádat, és ezzel visszaviszel oda, ahonnan szökni próbálok.
/Szerelmi szál kialakítását tervezem, de addig nagyon rögös az út, szóval nem akarom gyorsan kijátszani. A pb mindenképpen maradjon, ám a név szabadon választható, illetve a karakter története is, pl. hogyan került a Horizonhoz?, stb. Én nagyon várlak, remélem hamar jössz, és megdobbantod a szívem menekülés közben <3 :3/