Rhiannon Whitaker


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Oldalunk videója

Multi kapcsoló:

Walkie Talkie


Statisztika
Fajok
Túlélők
6
4
Tudósok
3
1
Metamorfok
1
7
Katonák
1
0
Fertőzöttek /Inaktívak/
5
2Fontosabb hírek
Oldalunk 2018 június első napján megnyitotta kapuit.
Itt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (12 fő) Vas. Jún. 03, 2018 11:07 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Dommiel Robert Tillman
Csüt. Dec. 20, 2018 12:14 pm

Írta  Dr. Shazan O'Berin
Vas. Nov. 25, 2018 8:51 pm

Írta  Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:20 pm

Írta  Skylar Brooks
Pént. Aug. 24, 2018 10:59 pm

Írta  Vendég
Szer. Júl. 11, 2018 12:21 pm

Írta  Seth O'Brien
Hétf. Júl. 09, 2018 8:27 pm

Írta  Vendég
Hétf. Júl. 09, 2018 9:19 am

Írta  Ethan Palmer
Vas. Júl. 08, 2018 10:02 pm

Írta  Asha Devereux
Vas. Júl. 08, 2018 9:17 pm

Az oldal kinézete és tartalma az adminok önálló szellemi értékét képviselik. Az oldal design-ját a specto kódok közreműködésével készítették el. Mivel rengeteg időbe és erőfeszítésbe került létrehozni az oldalt kérjük ne lopj el semmi. Ha mégis megtetszene valami vedd fel a kapcsolatot az oldal adminjaival.

Rhiannon Whitaker

Témanyitás₰ Tárgy: Rhiannon Whitaker   ₰ Pént. Jún. 15, 2018 6:24 pm


Rhiannon "Rhy" Whitaker


Csoport: Túlélők Kor: 20 Képesség: - Pb alany: Hailee Steinfeld
Annyira erősen próbáltam hinni. Hinni a kormánynak, a barátaimnak és a szüleimnek mondván nem lesz semmi baj. Mint minden szombat este akkor is a szobámban ültem két zacskó popcornnal és a kedvenc filmemmel. Épp olyan nap volt ez is mint bármelyik másik. Én a kívülálló, aki soha senki dolgába nem ártja magát és senki nem ártja bele magát az én dolgomba... sajnos. Nem azt mondom, hogy bálkirálynő akarok lenni és nap mint nap irigylésre méltó divatruhákba jelenlek meg az iskola folyosóin egyszerűen csak jól esne pár barát, vagy esetleg egy olyan barát. Erre itt vagyok én a kis város egyetlen embere, akiről azt sem tudják, hogy létezik és itt ülök a szobámban az ágyamon szét szóródott popcorn közt, ahogyan egy olyan szerelem felé áhítozom, ami csak a filmekben létezik. Emlékszem akkor még ez volt a világon a legnagyobb problémám. Más korombeli szülei elutaztával házibulit rendezne és meghívna minden menő arcot, de én? Neemm Isten ments ugyan ki jönne el? A macskámon kívül persze.

Megszakítjuk műsorunkat az Amerikai Egyesült Államok elnökének beszédével.

Összeráncolom a homlokom, ahogy azon morfondírozom nem emlékszem erre a jelenetre a filmben. Na de nem lehet valódi ugyan miért jelentene be bármit is az elnök. Elkapcsolva az adóról veszem csak észre, hogy mindegyik csatornán ugyan az megy. Bejelentés bejelentés hátán néha meg megszakítják a képet, rohanó, sőt menekülő embertömegekkel. Vírusról beszélnek és mindeközben megcsörren a telefonom. Mai napig a fülemben cseng anyám hangja, ahogyan rémülten próbája elmagyarázni a történteket. A háttérzaj és sikítások majdhogy nem elnyomják a hangját. Könny áztatta arcomat törölgetve veszem észre, hogy folyamatosan egy dolgot ismételget.

Nagyon szeretlek kicsikém … életem legszebb csodája vagy és bármi történjék is szeretni foglak. Menj át Mr. Deveroux-hoz. Ő majd megvéd... hallod, amit mondok?

Minden bátorságom összeszedem, hogy hangom ne remegjen.

Én is szeretlek anya....

A hívás szétkapcsol és egyedül maradok a sípoló adás nélküli televízióval. Felpattanok a helyemről összepakolva minden élelmiszert és mindent, ami csak hasznos lehet majd a macskámmal együtt kopogtatok az egyelen embernél akire még számíthatok... a szomszédomra.


Felhasználó profiljának megtekintése
Katona
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Rhiannon Whitaker   ₰ Pént. Jún. 15, 2018 6:37 pm


GratulálokIsmersz már, minden szavadon csüngök, legyen az egy hosszabb vagy rövidebb írás. please
A pb-dért oda vagyok és meghaltam azon, hogy a macskát is vinni kellett. Itt a világ vége, de a macska a legfontosabb! gurul Csak szívatlak ám.
Szóval nem kertelek, elfogadlak és sipirc a játéktérre! bézbóz


Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: