Szabályzat


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Oldalunk videója

Multi kapcsoló:

Walkie Talkie


Statisztika
Fajok
Túlélők
6
4
Tudósok
3
1
Metamorfok
1
7
Katonák
1
0
Fertőzöttek /Inaktívak/
5
2Fontosabb hírek
Oldalunk 2018 június első napján megnyitotta kapuit.
Itt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (12 fő) Vas. Jún. 03, 2018 11:07 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Dr. Shazan O'Berin
Vas. Nov. 25, 2018 8:51 pm

Írta  Dr. Shazan O'Berin
Vas. Nov. 18, 2018 3:54 pm

Írta  Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:20 pm

Írta  Skylar Brooks
Pént. Aug. 24, 2018 10:59 pm

Írta  Vendég
Szer. Júl. 11, 2018 12:21 pm

Írta  Seth O'Brien
Hétf. Júl. 09, 2018 8:27 pm

Írta  Vendég
Hétf. Júl. 09, 2018 9:19 am

Írta  Ethan Palmer
Vas. Júl. 08, 2018 10:02 pm

Írta  Asha Devereux
Vas. Júl. 08, 2018 9:17 pm

Az oldal kinézete és tartalma az adminok önálló szellemi értékét képviselik. Az oldal design-ját a specto kódok közreműködésével készítették el. Mivel rengeteg időbe és erőfeszítésbe került létrehozni az oldalt kérjük ne lopj el semmi. Ha mégis megtetszene valami vedd fel a kapcsolatot az oldal adminjaival.

Szabályzat

Metamorf
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Szabályzat   ₰ Kedd Május 29, 2018 6:26 pm
Szabályzat

1. Regisztrációnál mindenkit arra kérünk, hogy karaktere teljes nevét adja meg. Az olyan típusú felhasználónévvel rendelkező emberek, mint pl.: Timike1997 törlésre kerülnek

2. Nincs megkötött szószám határ, azonban a játéktéren próbáljatok arra törekedni, hogy partneretekkel azonos mennyiségű reagot íjatok.

3. Regisztráció után kapsz 2 hetet arra, hogy megalkosd a karaktered előtörténetét. Ha ezt az időt valamilyen oknál fogva túlléped, kérjük, keresd fel az egyik staff tagot még időben és magyarázd el az okát, ha hosszabbítást szeretnél. Egyéb esetben a karaktert inaktívnak tekintjük és törlésre kerül.

4. Ha a canon karakterek közül egyet, két ember is regisztrál, mindkét user 1 hetet kap arra, hogy az előtörténetüket megírják. Ha az egyik ember ez idő alatt nem írja meg a karakterét, akkor automatikusan a másik személy kapja meg azt a canon karaktert. Ha mindkét tag időben befejezi előtörténetét, akkor az adminok megszavazzák melyik user kapja meg a karaktert.

5. Ha két személy regisztrál be ugyan azon keresett karakterrel, akkor ugyan úgy 1 hét idő vonatkozik rájuk, hogy megalkossák előtörténetüket. Illetve az aki ezt a karaktert meghirdette dönti majd el, hogy ki kapja meg a karaktert.

6. Karakter alkotásnál ügyelj arra, hogy az avatar alanyod nincs-e már lefoglalva. Ha az avatarfoglalóban le van foglalva a pb alany, akkor nem fogadjuk el az új karaktert Ha egyszerre két olyan user regisztrál be ugyan azzal a pb arannyal, akkor az a személy kapja meg az avatart, aki hamarabb fejezi be, fogadják el valamint foglalja le az avifoglalóban. ( Ez alól kivételt képeznek az ikertestvérek.)

7. Az oldalon vannak kiskorúak is, így a +18-as jellegű avatar képek és gifek az adatlapon nem megengedettek! Ha +18-as jelenet van egy játékban azt kérjük a hozzászólás elején tüntessétek fel.

8. Nem szeretnénk kiközösítést és klikkesedést a chaten ezért kérünk titeket a szerepjátékot ott mellőzzétek. Természetesen beszélgetés közben egy egy E/3-ban írt mondat belefér, de a játékokat tartogassátok a játéktérre.

9. A tagokat arra kérjük, tisztelettel bánjanak egymással, nem szeretnénk mások felé gyűlölködést látni. Ha mégis felmerül az ilyen jellegű viselkedést, akkor jogunkban áll letiltani azokat a usereket.

10. A staff értetek és az oldalért van. Mindannyian azon dolgozunk, hogy az oldalon csak jó élmények legyenek. Ha valami hibát észleltek, vagy észrevételetek van, akkor azt kulturált módon közöljétek velünk privát üzenetben.

+1 Kérünk titeket, hogy az aviképetek 200x320px legyen, különben sajnos széthúzza az oldalt.

Köszönjük!
(A változtatás jogát fenttartjuk!)

-Nathan


Skylar and Nathan

Nem tudom, hogy mi vár ránk a jövőben, csak azt tudom, hogy annyi időt szeretnék veled tölteni, amennyit csak tudok. Te vagy az első, amit látni szeretnék, amikor felébredek.
Felhasználó profiljának megtekintése http://infected.hungarianforum.com
Ugrás: