Piroska és a farkas


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Oldalunk videója

Multi kapcsoló:

Walkie Talkie


Statisztika
Fajok
Túlélők
6
4
Tudósok
3
1
Metamorfok
1
7
Katonák
1
0
Fertőzöttek /Inaktívak/
5
2Fontosabb hírek
Oldalunk 2018 június első napján megnyitotta kapuit.
Itt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (12 fő) Vas. Jún. 03, 2018 11:07 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Dommiel Robert Tillman
Csüt. Dec. 20, 2018 12:14 pm

Írta  Dr. Shazan O'Berin
Vas. Nov. 25, 2018 8:51 pm

Írta  Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:20 pm

Írta  Skylar Brooks
Pént. Aug. 24, 2018 10:59 pm

Írta  Vendég
Szer. Júl. 11, 2018 12:21 pm

Írta  Seth O'Brien
Hétf. Júl. 09, 2018 8:27 pm

Írta  Vendég
Hétf. Júl. 09, 2018 9:19 am

Írta  Ethan Palmer
Vas. Júl. 08, 2018 10:02 pm

Írta  Asha Devereux
Vas. Júl. 08, 2018 9:17 pm

Az oldal kinézete és tartalma az adminok önálló szellemi értékét képviselik. Az oldal design-ját a specto kódok közreműködésével készítették el. Mivel rengeteg időbe és erőfeszítésbe került létrehozni az oldalt kérjük ne lopj el semmi. Ha mégis megtetszene valami vedd fel a kapcsolatot az oldal adminjaival.

Piroska és a farkas

Témanyitás₰ Tárgy: Piroska és a farkas   ₰ Szer. Jún. 27, 2018 2:50 pm


Drága Nevecskéd


Csoport:  Túlélő  Kor: 10 alatti  Képesség: -   Pb alany: Választható
Egy ártatlan csöppség vagy. Még fenekeden a tojáshéj. A két évvel ezelőtti világgal sem kötöttél még békét, de most, hogy nyakadba szakadt ez az egész, végképp bizonytalan vagy. A te eseted különösen nehéz, ugyanis születésed óta siket vagy, ezért hallókészüléket használsz, illetve jelbeszédet, mert a hallókészülékkel sem hallasz normálisan. Anyád dolgozott mikor kitört a borzalom, nevelő apád pedig nem szeretett annyira, hogy életét kockáztassa azzal, hogy veled próbál menekülni, hiszen te talán fel sem fogod igazán, mi történik, ha bujdosás közben felnevetsz vagy felsírsz. Csak púp lettél volna a hátán. Ott hagyott téged meghalni.
Én azonban akkoriban a környéken jártam menedéket keresve. Megtaláltalak, s bár nem vagyok egy család-centrikus metamorf, éppen ezért nem is a sajnálat, mind inkább a tudat, hogy saját képemre formálhatlak, befogadtalak. Az pedig külön öröm volt, hogy értem a jelbeszédet, így remekül megértjük egymást, még ha nem is használod a készüléked elem hiányában. Számomra olyan vagy, mint egy kölyök kutya. Szót fogadsz, de van, mikor te sem tudod mit szabad, s így hibát követsz el. Sosem bántottalak, mégis félsz tőlem, ha rosszat csinálsz. Nem ismersz, sőt gyakran látod, hogy miképp bántok másokat, mégis bízol bennem. Talán nagy testvérként vagy apaként tekintesz rám. Tudod, hogy én megvédelek. Hogy bizalmunk erősebb legyen, gyakran apáskodom feletted, tudom is, hogy szükséged van rá. Egy manipulátor vagyok, de ha meg is értenéd mit jelent, akkor sem hagynál el, mert nélkülem halálra lennél ítélve.
//A neved, nemed és a pb-d is szabadon választható, de ne légy idősebb 10-nél. Azt hiszem mindent leírtam, de ha kérdésed akadna, írj rám.//
I can and I will

watch me
Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: