Bransfield família


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Oldalunk videója

Multi kapcsoló:

Walkie Talkie


Statisztika
Fajok
Túlélők
6
4
Tudósok
3
1
Metamorfok
1
7
Katonák
1
0
Fertőzöttek /Inaktívak/
5
2Fontosabb hírek
Oldalunk 2018 június első napján megnyitotta kapuit.
Itt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (12 fő) Vas. Jún. 03, 2018 11:07 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Dommiel Robert Tillman
Csüt. Dec. 20, 2018 12:14 pm

Írta  Dr. Shazan O'Berin
Vas. Nov. 25, 2018 8:51 pm

Írta  Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:20 pm

Írta  Skylar Brooks
Pént. Aug. 24, 2018 10:59 pm

Írta  Vendég
Szer. Júl. 11, 2018 12:21 pm

Írta  Seth O'Brien
Hétf. Júl. 09, 2018 8:27 pm

Írta  Vendég
Hétf. Júl. 09, 2018 9:19 am

Írta  Ethan Palmer
Vas. Júl. 08, 2018 10:02 pm

Írta  Asha Devereux
Vas. Júl. 08, 2018 9:17 pm

Az oldal kinézete és tartalma az adminok önálló szellemi értékét képviselik. Az oldal design-ját a specto kódok közreműködésével készítették el. Mivel rengeteg időbe és erőfeszítésbe került létrehozni az oldalt kérjük ne lopj el semmi. Ha mégis megtetszene valami vedd fel a kapcsolatot az oldal adminjaival.

Bransfield família

Témanyitás₰ Tárgy: Bransfield família   ₰ Hétf. Jún. 11, 2018 6:37 pm


Shane Bransfield


Csoport:  túlélők  Kor: 18  Képesség: -   Pb alany: Alex Lawther
Ahhoz képest, hogy anyáddal hároméves korodban elváltunk és én szinte rögtön újraházasodtam, egész jó nevelést kaptál. Bár ahogy egyre nőttél, úgy egyre kevésbé volt szükséged az apa-fia kapcsolatunkra, amit néha túlságosan is próbáltam rád erőltetni. Próbáltalak meggyőzni, hogy sportoljál valamit csapatban, helyette te inkább gördeszkáztál. Mondtam, hogy elviszlek még akár vadászni is, de te inkább otthon maradtál és videójátékoztál.
Rose-al, a második nejemmel meglepően jó kapcsolatod van, vagyis volt, hiszen őt elvitte a fertőzés. De én erről nem tudok, ugyanis megszakadt veletek a kapcsolatom a vírus kitörése után.
Miután Rose elvesztette az életét úgy döntöttél fogod a húgodat és megkeresel engem a Horizonban. Nem tudom milyen lesz két év szünet után a kapcsolatunk, és azt sem tudom, hogyan rejtsem el a közben kialakult viszonyomat egy olyan lánnyal, aki akár a gyerekem is lehetne.
Magadnak való vagy, nem szeretsz sok mindent megosztani magadról, legalábbis velem sosem szerettél lelkizni. A fertőzés azonban felelősségtudatossá váltál.
Ami nekem egyszer sem tűnt fel, hogy a féltestvéredet, Ellie-t egyáltalán nem kedveled, de hajlandó vagy életben tartani őt is, ameddig meg nem találtok engem.
// Hogy jobban megismerd apádat, olvasni ajánlom az et-met: LINK Ha kérdéseid lennének, vagy ötleteid, akkor dobj meg egy pm-el és megbeszéljük! *-* A név maradjon, hiszen így emlegettelek az előtörténetemben is. Ha valaki mást szeretnél pb-nek, akkor nyitott vagyok az ötletelésre, de hasonló kaliberű srác legyen és korban is legyen megfelelő.
Alig várom, hogy újra találkozzunk és kínos legyen a kapcsolatunk, fiam!Ellie Bransfield


Csoport:  túlélők  Kor: 15  Képesség: -   Pb alany: Odeya Rush
Apuci kicsi lánya, az én kis "angyalkám", aki gyakran visszaélt az apja szeretetével. Előttem bizony eljátszod a jó kislányt, de amint apád eltűnik a láthatárról előtör benned a tinédzser hárpia. Pontosítok, irányításmániás vagy és megszoktad, hogy a dolgok úgy mennek, ahogyan azt te szeretnéd. Ez a világvégén nem a legmegfelelőbb személyiségjegy.
A bátyádat, akit mindenféle "kedves" becenévvel ajándékozol meg -köztük a kedvenced a torzszülött- még a fertőzés előtt sem kedvelted. Mindig úgy gondoltad, hogy csak egy kéretlen plusz a családban, még akkor is, hogyha előbb született nálad.
De anyád, Rose halála után félre kell tenned a nézeteltéréseteket, hogyha túl akarod élni a fertőzötteket. Alig várod, hogy újra találkozzunk, de meg fogsz lepődni, apád mennyit változott két év alatt, nem mellesleg amíg te a halott anyádat sirattad, én összeszűrtem a levet az egyik gyakornokommal.
// Hogy jobban megismerd apádat, olvasni ajánlom az et-met: LINK Ha kérdéseid lennének, vagy ötleteid, akkor dobj meg egy pm-el és megbeszéljük! *-* A név maradjon, hiszen így emlegettelek az előtörténetemben is. Alig várom, hogy újra lássalak kislányom!


Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: