Ambriel & John ~ Hello, darling


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Oldalunk videója

Multi kapcsoló:

Walkie Talkie


Statisztika
Fajok
Túlélők
6
4
Tudósok
3
1
Metamorfok
1
7
Katonák
1
0
Fertőzöttek /Inaktívak/
5
2Fontosabb hírek
Oldalunk 2018 június első napján megnyitotta kapuit.
Itt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (12 fő) Vas. Jún. 03, 2018 11:07 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Dr. Shazan O'Berin
Vas. Nov. 25, 2018 8:51 pm

Írta  Dr. Shazan O'Berin
Vas. Nov. 18, 2018 3:54 pm

Írta  Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:20 pm

Írta  Skylar Brooks
Pént. Aug. 24, 2018 10:59 pm

Írta  Vendég
Szer. Júl. 11, 2018 12:21 pm

Írta  Seth O'Brien
Hétf. Júl. 09, 2018 8:27 pm

Írta  Vendég
Hétf. Júl. 09, 2018 9:19 am

Írta  Ethan Palmer
Vas. Júl. 08, 2018 10:02 pm

Írta  Asha Devereux
Vas. Júl. 08, 2018 9:17 pm

Az oldal kinézete és tartalma az adminok önálló szellemi értékét képviselik. Az oldal design-ját a specto kódok közreműködésével készítették el. Mivel rengeteg időbe és erőfeszítésbe került létrehozni az oldalt kérjük ne lopj el semmi. Ha mégis megtetszene valami vedd fel a kapcsolatot az oldal adminjaival.

Ambriel & John ~ Hello, darling

Túlélő
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Ambriel & John ~ Hello, darling   ₰ Szer. Jún. 06, 2018 5:23 pm
Ambriel & JohnÚgy terveztem csak egy napot maradok Russelville-ben. Hogy alszok egy falakkal körbevett, biztonságos kisvárosban és folytatom az utamat tovább: minden utamba kerülő tábort kirabolni.
Mielőtt a templom toronnyal rendelkező kisvárosba léptem volna végig gondoltam, milyen színészkedést csináljak. A "beteg a családom, élelem kéne nekik" kártyát utoljára játszottam el egy közeli táborban. Túl rizikós, mert az emberek mindig azt kérik, hogy vigyem el őket a családomhoz.
Szóval ezt az ötletet elvetettem, és végül a "túlélő vagyok, a legutolsó táborom egyetlen túlélője, csak egy éjszakára kérnék menedéket" játékot vetettem be.
A város vezetője, aki őszintén egy kissé a frászt hozza rám a templomi dumájával be is engedett.
Minden úgy ment, ahogy terveztem: bejutok, kapok enni, lesz hol aludnom. Aztán másnap "Ágyő!".
De találkoztam ezzel a nővel, Ambriel a neve és be kell hogy valljam, előtört bennem a vágy, hogy na akkor egy jó estét is töltök a nővel. Biztos voltam önmagamban, hiszen eddig majdnem mindig beváltak az egy éjszakás kalandjaim. A világ végén nem olyan válogatósak a nők, mint előtte.
De legnagyobb meglepetésemre és talán örömömre is: nem volt a válasz.
Ebben az unalmas világban nehéz találni jó szórakozást, és egy nő "üldözése" és elnyerése egész jó mókának tűnik. Nem ismerem, ez igaz. De a kinézete és a személyisége, legalábbis amennyit megismertem belőle igenis megnyerő.
Képes vagyok kinézni belőle, hogy odakötöz az ágyhoz, aztán úgy lovagol meg.
De ne is szaladjunk ennyire előre. Amint elérkezett a reggel, és nekem már úton kellett volna lennem, helyette beszélgettem egyet Thomas atyával. Azzal kapcsolatban, hogy ha nem bánná, még maradnék egy ideig, és amilyen jó lélek vagyok -csak ne szakadjon be a plafon- segítenék a városban. Vadászni, gyűjtögetni, akármit.
Most pedig a reggeli napfényben végigsétálok a rövid utcán, hogy elérjem a gyakorlópályát. Legalábbis gondolom, hogy a házak végén lévő terület az az. Madárijesztők és  próba babák vannak felállítva egy nem túl nagy kertben. Valamint a kert végében egy fa ágairól lógnak le céltáblák.
Valószínűleg gyakorló pályának használják ezt az emberek.
Nem vagyok benne biztos, hogy Ambriel ott lesz, de tegnap este a hátán lévő íjról azt következtetném, hogy vadász vagy gyűjtögető. Tehát valamikor csak neki is kell gyakorolnia.
Ha mégsem találom ott a nőt, akkor pedig én magam fogom gyakorolni a kés dobálást. Van egy kisebb fejszém, azt szoktam a fertőzöttek ellen használni általában. Közelharcban volt szerencsém mostanában használni, de azért a távol harcot is gyakorolni kéne.
Ezzel a gondolattal el is érek a kerthez, ahol az edzéseket tartják.


     
▲ kezdőm  nyal ▲ 404 szó ▲ seth
Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: