Delaney család


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Oldalunk videója

Multi kapcsoló:

Walkie Talkie


Statisztika
Fajok
Túlélők
6
4
Tudósok
3
1
Metamorfok
1
7
Katonák
1
0
Fertőzöttek /Inaktívak/
5
2Fontosabb hírek
Oldalunk 2018 június első napján megnyitotta kapuit.
Itt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (12 fő) Vas. Jún. 03, 2018 11:07 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Dommiel Robert Tillman
Csüt. Dec. 20, 2018 12:14 pm

Írta  Dr. Shazan O'Berin
Vas. Nov. 25, 2018 8:51 pm

Írta  Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:20 pm

Írta  Skylar Brooks
Pént. Aug. 24, 2018 10:59 pm

Írta  Vendég
Szer. Júl. 11, 2018 12:21 pm

Írta  Seth O'Brien
Hétf. Júl. 09, 2018 8:27 pm

Írta  Vendég
Hétf. Júl. 09, 2018 9:19 am

Írta  Ethan Palmer
Vas. Júl. 08, 2018 10:02 pm

Írta  Asha Devereux
Vas. Júl. 08, 2018 9:17 pm

Az oldal kinézete és tartalma az adminok önálló szellemi értékét képviselik. Az oldal design-ját a specto kódok közreműködésével készítették el. Mivel rengeteg időbe és erőfeszítésbe került létrehozni az oldalt kérjük ne lopj el semmi. Ha mégis megtetszene valami vedd fel a kapcsolatot az oldal adminjaival.

Delaney család

Túlélő
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Delaney család   ₰ Hétf. Jún. 04, 2018 8:00 pm
A karakterek teljes mértékben formálhatók, a név maradjon csak. Nagyon rugalmas vagyok, pb-k is csak ötletek :3 A megalkotókat a hálám örökké üldözni fogja  *-*Rueben Delaney


Csoport:  túlélők  Kor: 14 év  Képesség: -   Pb alany: Noah Schnapp
Te lennél a családunk legfiatalabb tagja. Egy életvidám srác vagy, aki bármikor képes bárkit felvidítani. Téged annyira nem érdekel a világ mostani felállása/rendje, de tudom, hogy csodálattal figyeled a fegyvereket, s egy napon híres fegyverkészítő szeretnél lenni. Egyszer elmondtad ezt nekem és azóta is titokban tartom, habár szerintem Renae is tudja rajtam kívül.
Te és Renae elválaszthatatlanok vagytok, olyan különleges kapcsolat van köztetek, amit bárki megirigyelne.


Renae Delaney


Csoport:  túlélők  Kor: 15 év  Képesség: -   Pb alany: Rowan Blanchard
Te vagy az én szeretett húgom. Gyakran kérsz tanácsot tőlem, habár tudom, hogy soha nem fogadod meg azokat. Szerinted túlságosan beszűkült a látásmódom és a mai világban már nem a függetlenség az első, mert úgy nem lehet boldogulni. Szerinted a család az első és szükségünk van egymásra. Téged érintett meg a leginkább a szüleink halála, pedig még csak 4 éves voltál. Maximum halvány emlékeid lehetnek róluk, ám mégis úgy beszélsz anyáról és apáról, mintha élénken élnének benned az emlékek.
Te és Rueben elválaszthatatlanok vagytok, olyan különleges kapcsolat van köztetek, amit bárki megirigyelne.


Rhia Delaney


Csoport:  túlélők  Kor: 24 év  Képesség: -   Pb alany: Lucy Hale
Rhia tizenöt perccel idősebb Rominánál. Ezt természetesen mindig hangoztatja is, nem mintha számítana. Valamivel komolyabb és sokat anyáskodik felettünk a nénikénk helyett is. Úgy él, mintha a világ még mindig olyan lenne, mint régen volt és bőszen álmodozik. Mindenkivel kedves és segítőkész, ami sokszor kiakaszt engem és az ikertestvérét is.


Romina Delaney


Csoport:  túlélők  Kor: 24 év  Képesség: -   Pb alany: Lucy Hale
Romina tizenöt perccel fiatalabb Rhia-nál, így bőszen hallgathatja, hogy már pedig nem ő az idősebb. Ég és föld az ikertestvérével. Romina bulizós, laza, bátran beszól akárkinek, nagyszájú és emellett még arrogáns is. Nem hiszem, hogy nagyon lennének tervei a jövőre nézve és nem is valami pozitívan látja a világot. Talán ezekben a nénikénkre ütött, aki édesapánk testvére.


______ Delaney


Csoport:  túlélők  Kor: 35+  Képesség: -   Pb alany: Marisol Nichols
Te lennél apánk húga, a nénikénk, akik felnevelt minket. Mondjuk nem tudom, hogy a nevelés mennyire jó szó arra, amit te leműveltél az évek során. Mindig is azt csináltunk, amit szerettünk volna, nem állítottál elénk korlátokat, habár ahogy látom Ruebennel és Renae-vel szemben már egy kicsit szigorúbb vagy és nem tudom, hogy ezt minek köszönhetik. Talán te is kezdesz megkomolyodni? Elvégre 22 éves voltál, amikor hozzád kerültünk. Annyi, mint amennyi most én vagyok. Nem lehetett könnyű neked, én tuti összeomlottam volna. Hogy őszinte legyek lehet, hogy titkon még gyűlölném is magunkat azért, mert elvettük a fiatalságod. Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert tőlünk függetlenül is eljártál bulizni és randizni, a mai napig megteszed. Egyikünknek sincs ez ellen kifogása.
Laza vagy és vicces. Simán találnál magad mellé egy férfit, ha annyira szeretnél. Miért nem teszed? Engem is teljesen megfertőztél a függetlenség elméleteddel.
Egyszerűen nem tudod felfogni, hogy a világ mennyit változott, s még mindig a múltban élsz. Elég sokszor kell helyetted megcsinálni mindent, amit én és Rhia szoktunk. Néha úgy érzem, hogy egy nagy gyerek vagy, akire nekünk kell vigyáznunk.


Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: