maddox leighton


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Oldalunk videója

Multi kapcsoló:

Walkie Talkie


Statisztika
Fajok
Túlélők
6
4
Tudósok
3
1
Metamorfok
1
7
Katonák
1
0
Fertőzöttek /Inaktívak/
5
2Fontosabb hírek
Oldalunk 2018 június első napján megnyitotta kapuit.
Itt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (12 fő) Vas. Jún. 03, 2018 11:07 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Dommiel Robert Tillman
Csüt. Dec. 20, 2018 12:14 pm

Írta  Dr. Shazan O'Berin
Vas. Nov. 25, 2018 8:51 pm

Írta  Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:20 pm

Írta  Skylar Brooks
Pént. Aug. 24, 2018 10:59 pm

Írta  Vendég
Szer. Júl. 11, 2018 12:21 pm

Írta  Seth O'Brien
Hétf. Júl. 09, 2018 8:27 pm

Írta  Vendég
Hétf. Júl. 09, 2018 9:19 am

Írta  Ethan Palmer
Vas. Júl. 08, 2018 10:02 pm

Írta  Asha Devereux
Vas. Júl. 08, 2018 9:17 pm

Az oldal kinézete és tartalma az adminok önálló szellemi értékét képviselik. Az oldal design-ját a specto kódok közreműködésével készítették el. Mivel rengeteg időbe és erőfeszítésbe került létrehozni az oldalt kérjük ne lopj el semmi. Ha mégis megtetszene valami vedd fel a kapcsolatot az oldal adminjaival.

maddox leighton

Fertőzött
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: maddox leighton   ₰ Szomb. Jún. 02, 2018 3:00 pm
trágár szavakat tartalmaz!Maddox Leighton


Csoport:  katona  Kor: 40    Pb alany: Charlie Hunnam
Érted fogok menni. Ezt már akkor is megmondtam amikor jelentkeztél abba a szarba amit egyébként én sohasem támogattam, csak kötelességből, mint valami jó kutya bólogattam, mert hát ha az ember egyszer arra adja a fejét, hogy a hazáját szolgálja és védi, akkor csak nem ugat be a nagykutyáknak.
Én már akkor megmondtam neked, hogy ez nem jó ötlet, de te erősködtél. Én már akkor megmondtam, hogy valami nagy gáz van, és te akkor megígértetted velem, hogy majd elmegyek érted, hogyha tényleg nagy gáz lesz. Én pedig megígértem. És ennek már két éve..
Tudom mit gondolsz: hogy meghaltam, vagy megfertőződtem, esetleg a szarban hagytalak, mert hát amúgy ki ne hagyná ott a másikat a szarban amikor az egész világnak semmi értelme, s aludni sem mer az ember, mert mi van ha azok a valamik akiknek meglepően emberi alakjuk van, s az arcukat is fel lehetett ismerni egykor, bármikor az emberre támadhatnak, a kis piszkos fogaikkal meg téphetik a húst, és nincs mit tenni, akkor már nincs.
Szóval hagyhattalak volna a szarban is, ezerszer egyszerűbb lett volna, ezerszer gondoltam is rá, hogy neked már amúgy tök mindegy, meg szenvedj abban amit magadnak okoztál, de aztán valahogy piszok módon mindig bemásztál a tudatomba, s nem hagytál szabadulni magadtól, pedig elhiheted, hogy megpróbáltalak elfelejteni, tudod, hogy megpróbáltam. Ott akartalak hagyni, hogy megrohadj, vagy tudom is én mivel tengeted ott a napjaidat, akkor nem áldoztam volna föl életeket érted, amikor lehet, hogy meg sem érdemled. Sőt, biztos vagyok benne, hogy semelyik társam életéhez nem érsz föl, de a halottakat kár siratni, nem igaz?
Tisztességben, harcolva haltak meg, miattad. Ezt jobb ha tudod. Mindenki miattad halt meg, meg egy kicsit miattam is, de könnyebb úgy a lelkemnek ha azt mondom, hogy a te hibád. Elvégre a te szaros seggedet kell megmenteni. Szóval nagyon remélem, hogy odabent nem pasiztál be, mert ha te most, hogy már látom az átkozott kapukat, ha már olyan közel vagyok, hogy majdnem érzem az illatodat - ami nyilván lehetetlen, de ennyi idő alatt sem tudtam kiverni a fejemből.. - akkor kurvára nem mondhatod nekem majd azt, hogy maradni szeretnél, mert tuti, hogy megöllek.
El sem tudom mondani, hogy min mentem keresztül miattad, csak mert volt egy agymenésed a programmal kapcsolatban, és még én sem érdekeltelek. Szóval jobb lett volna, ha nem jövök érted, mert így csak a hülye düh lángol bennem, és jól képen akarlak már törölni.
Úgyhogy ajánlom neked, hogy még élj, hogy jól beverhessem azt a tenyérbemászó képedet.
Szóval itt vagyok. Két év telt el, és én eljöttem érted, hogy beverjem a képedet. Na meg azért mert szeretlek. De ez csak másodlagos. Előbb jól összeverlek.

Csók, Maddox.


Felhasználó profiljának megtekintése
Túlélő
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: maddox leighton   ₰ Szomb. Jún. 02, 2018 3:24 pm


GratulálokKedves Maddox!  *-*
Először is szeretettel üdvözlek az oldalon. Másodszor pedig: nem lennék a levél címzettjének a helyében!
Két év telt el, és te nem adtad fel, megkerested őt. Még akkor is, ha ez nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt. Még akkor is, ha életekbe került, hogy eljuss hozzá. Valószínűleg tényleg megérdemli hogy "beverjed a képét". bézbóz
Nem fogok ódákat zengeni, de tetszett az előtörténeted. Hogyan szokás mondani? Egyszerű, mégis nagyszerű.
Na de nem is tartalak fenn tovább, találd meg azt akit szeretsz, verd be a képét vagy csókold meg, ahogy tetszik!  gurul
Elfogadlak, szóval futás az avi foglalóba, majd támadd le a játékteret!


Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: