Csoportok


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Oldalunk videója

Multi kapcsoló:

Walkie Talkie


Statisztika
Fajok
Túlélők
6
4
Tudósok
3
1
Metamorfok
1
7
Katonák
1
0
Fertőzöttek /Inaktívak/
5
2Fontosabb hírek
Oldalunk 2018 június első napján megnyitotta kapuit.
Itt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (12 fő) Vas. Jún. 03, 2018 11:07 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Dr. Shazan O'Berin
Vas. Nov. 25, 2018 8:51 pm

Írta  Dr. Shazan O'Berin
Vas. Nov. 18, 2018 3:54 pm

Írta  Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:20 pm

Írta  Skylar Brooks
Pént. Aug. 24, 2018 10:59 pm

Írta  Vendég
Szer. Júl. 11, 2018 12:21 pm

Írta  Seth O'Brien
Hétf. Júl. 09, 2018 8:27 pm

Írta  Vendég
Hétf. Júl. 09, 2018 9:19 am

Írta  Ethan Palmer
Vas. Júl. 08, 2018 10:02 pm

Írta  Asha Devereux
Vas. Júl. 08, 2018 9:17 pm

Az oldal kinézete és tartalma az adminok önálló szellemi értékét képviselik. Az oldal design-ját a specto kódok közreműködésével készítették el. Mivel rengeteg időbe és erőfeszítésbe került létrehozni az oldalt kérjük ne lopj el semmi. Ha mégis megtetszene valami vedd fel a kapcsolatot az oldal adminjaival.

Csoportok

Metamorf
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Csoportok   ₰ Kedd Május 29, 2018 2:09 pm
Csoportok

Tudósok:  

A Horizon vállalat emberei, akik kifejlesztették a vírust, ami majdhogynem kipusztította a világot. Köztük voltak azok a tudósok is akik a vírus két alfaján dolgoztak a Projekt Nemesis és a Projekt Utopia fedőnevek alatt. Az egyik projekt egy erősebb, jobb embert hozott létre, a Metamorfokat. A másik eredménye pedig a fertőzés, ami felemésztette az emberiséget fertőzöttekké változtatva mindenkit, aki csak kapcsolatba került vele. A tudósok jelenleg a Horizon épület alsóbb szintjein élnek és kísérleteznek meghúzva magukat és próbálva túlélni a világvégét.  

Túlélők:

Ide tartozik minden olyan ember, aki eddig még nem fertőződött meg. Teljesen átlagos emberi lények, lehetnek tanárok, orvosok, eladók. Bármilyen olyan ember, aki képes volt elmenekülni a fertőzés elől és folyamatosan küzd az életéért. Közéjük tartozik a közismert csoport, az Ellenállás, akik a metamorfok segítségével a Horizon ellen harcolnak, illetve védik a rászorulókat.

Katonák:

A kormány emberei. Ők voltak azok, akik a kitörést követően megpróbálták egy helyre zsúfolni az embereket és nem engedni tovább a vírust, de elbuktak. Felvették a harcot a fertőzöttekkel és jelenleg is azt teszik. Némelyik embercsoportokba menekülve némelyik pedig a saját osztagával próbál elszökni a halál elől. Vannak olyan katonák is, akik a Horizon céljait szolgálják, és a vállalatnak dolgoznak.

Metamorfok:

Azok, akik átestek a Project Utopia kísérletein. A fertőzötteket létrehozó vírus egyik ágából lett oltóanyag mutálódott és beépült az emberi szervezetbe így hozva létre különleges képességeket, mint pl. telekinézis, ember feletti erő, teleportálás és még sok más. Vannak olyanok, akiknek sikerült kimenekülniük a Horizon épületéből az esemény napján és vannak olyanok, akik mai napig odalent raboskodnak.

Fertőzöttek:  

Nem játszható csoport. Ide kerül minden olyan karakter, aki inaktívvá vált és nem játszik tovább szerepet az oldal történetében. A fertőzöttek alakulások első szakaszában gyorsabbak, de amint rothadásnak indul a testük lelassulnak.  


-Skylar
Felhasználó profiljának megtekintése http://infected.hungarianforum.com
Ugrás: