Canon karaktereink


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Oldalunk videója

Multi kapcsoló:

Walkie Talkie


Statisztika
Fajok
Túlélők
6
4
Tudósok
3
1
Metamorfok
1
7
Katonák
1
0
Fertőzöttek /Inaktívak/
5
2Fontosabb hírek
Oldalunk 2018 június első napján megnyitotta kapuit.
Itt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (12 fő) Vas. Jún. 03, 2018 11:07 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Dr. Shazan O'Berin
Vas. Nov. 25, 2018 8:51 pm

Írta  Dr. Shazan O'Berin
Vas. Nov. 18, 2018 3:54 pm

Írta  Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:20 pm

Írta  Skylar Brooks
Pént. Aug. 24, 2018 10:59 pm

Írta  Vendég
Szer. Júl. 11, 2018 12:21 pm

Írta  Seth O'Brien
Hétf. Júl. 09, 2018 8:27 pm

Írta  Vendég
Hétf. Júl. 09, 2018 9:19 am

Írta  Ethan Palmer
Vas. Júl. 08, 2018 10:02 pm

Írta  Asha Devereux
Vas. Júl. 08, 2018 9:17 pm

Az oldal kinézete és tartalma az adminok önálló szellemi értékét képviselik. Az oldal design-ját a specto kódok közreműködésével készítették el. Mivel rengeteg időbe és erőfeszítésbe került létrehozni az oldalt kérjük ne lopj el semmi. Ha mégis megtetszene valami vedd fel a kapcsolatot az oldal adminjaival.

Canon karaktereink

Katona
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Canon karaktereink   ₰ Csüt. Május 31, 2018 3:04 pmdr. Charles Erskin


Csoport:  tudósok  Kor: 57 éves  Tartózkodás: Washington DC  Pb: Stanley Tucci
A Horizon egyik legfontosabb embere vagy, a Project Utopia kísérletének vezetője. A vírus kitörése után te a Horizon épülete alatti laborban maradtál, hogy saját kísérleteiddel foglalkozz. Azonban amikor kiszabadulnak a metamorfok a laborból tudod, hogy együtt kell működnöd Valorieval és a Horizon katonáival, hogy visszajuttasd őket a laborba, épségben. Te a metamorfokat embereknek tekinted, nem csak kísérleti patkányoknak. Neked mindegyik élet számít a projekt során. Elképesztőnek, csodálatosnak tartod a különleges képességű embereket, egyesek a szívedhez nőttek. Egy bizonyos szinten úgy érzed te vagy mindegyikük apja, és kötelességed megvédeni őket. Bár ezt nehéz, hiszen tudós társad, dr. Valorie Burton megnehezíti a dolgodat. Az állandó nézet eltérések és beavatkozások egymás ügyeibe megnehezíti az életet mindenki számára a laborban.

dr. Valorie Burton


Csoport:  tudósok  Kor: 42 éves  Tartózkodás: Washington DC  Pb: Diane Kruger
A Horizonnak dolgozol, vezető tudós vagy a Project Nemesis kísérletében. A vírus elszabadulása után semmi nem állít meg abban, hogy gyógymódot találj és ahogyan te mondod, „járulékos veszteséget” hagyj magad után. A lelkiismereted tiszta, mert tudod, a nagyobb jó érdekében teszed azt, ami. Legalábbis ezt gondolod te, míg mások szívtelen hárpiának gondolhatnak. A gyógymódot a fertőzöttek ellen a Horizon épületéből keresed, és az embereidet küldöd ki a terepre magad helyett. Hiszen neked a kísérletek mellett kell maradnod, onnan kell irányítanod a projektet. Büszke, önfejű és munkamániás vagy. A saját épségeddel nem igazán törődsz, így álmatlanságban bőven szenvedsz, talán még paranoiás is vagy egy kicsit ettől. Egyenrangú munkatársaddal, dr. Charles Erskinnel kifejezetten rosszban vagy. A nézeteitek és a céljaitok mások, módszereitek is különböző. Így a konfliktus meg van minden nap a laborban. Számodra a metamorfok csupán eszközök, egy gyógymód megtalálására, nem pedig élő és lélegző emberi lények.A hozzászólást Nathan Crane összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 31, 2018 5:52 pm-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Katona
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Katonák   ₰ Csüt. Május 31, 2018 3:16 pm


Őrnagy


Csoport:  katonák  Kor: 52 éves  Tartózkodás: Washington DC  Pb: Rupert Graves
A fertőzött vírus kitörését túlélted, illetve munkatársaid egyes tagjaival szemben te nem hagytad el a Horizont. Tudod, hogy most minél fontosabb a gyógymód megtalálása, így minden tőled telhetőt megteszel, hogy segíts a kísérlet lefolyásában. A Horizonnál dolgozó katonaság vezetőjeként a meszökött Project Utopia alanyait vadászod le, hogy visszaszállítsd őket dr. Erskinhez. Közben harcolnod kell az Ellenállással is, a túlélők csapatával, akik a metamorfokkal társulva küzdenek a Horizon ellen. Tudod, hogy a módszereitek nem a legmegfelelőbbek, de a fertőzöttek megállítása érdekében mindent megteszel, hogy legyőzd az ellenállókat. Családod, barátaid vannak e? Nem tudni, hiszen munkád során nem beszélsz ezekről a dolgokról.

Kettős ügynök


Csoport:  katonák  Kor: 35 éves  Tartózkodás: Washington DC  Pb: Sebastian Stan
A vírus kitörése után meghalt a menyasszonyod, így úgy döntöttél bosszút állsz a Horizonon. Kettős ügynökként segítesz a túlélők és metamorfok által alkotott csoportnak, az Ellenállásnak. Információkat juttatsz nekik, figyelmezteted őket, ha a katonák közelebb jutnak a táborukhoz. Közben tökéletes álcád van a Horizonnál, senki nem sejti, hogy valaki elárulja őket. Még. Az Ellenálláshoz hűséges vagy, a barátaidnak tartod többségüket. Habár két év telt el menyasszonyod halála óta, még nem tudtál kinyílni új kapcsolat felé, de talán hamarosan ez is megváltozik. Kissé száraz humorú ember vagy, de ebben a világban ezen senki sem csodálkozik.

Ellenálló


Csoport:  katonák  Kor: 33 éves  Pb: Kate Mara
Az állami katonaság téged és még sok másik katonát küldött, hogy megpróbálja meggátolni és visszafogni a vírust, sikertelenül. De nem adod fel a harcot a fertőzöttek ellen. Az Ellenállás egyik korai tagja vagy, bár nem a metamorfok miatt csatlakoztál. Téged inkább a túlélők érdekelnek jobban, de ezzel nincs is probléma. Amíg segíted a rászorultakat és véded azokat, akik nem tudják megvédeni magukat.
Erős jellemű nő vagy, igazságos és bátor. Bár kétségeid vannak a Kettős ügynök hűségével kapcsolatban, amit gyakran hangoztatsz az Ellenállás vezetőjének is. Ki tudja, hogy tényleg a ti oldalatokon áll. Ugyanakkor minden új tagra gyanakszol, hátha a Horizon besúgói.A hozzászólást Nathan Crane összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 01, 2018 1:36 am-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Katona
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Túlélők   ₰ Csüt. Május 31, 2018 3:26 pm


Zoe


Csoport:  túlélők  Kor: 24 éves  Pb: Anastasia Baranova
Amikor kitört a vírus te az egyetemen voltál. Amint megtudtad, hogy a vírus az egész országon végig megy első dolgod az volt, hogy megpróbálj eljutni az ország másik végében élő nagymamádhoz és húgodhoz.  Szüleid régen meghaltak, így te voltál a második anyja a húgodnak. A család az első számodra, fő küldetésed, hogy visszajuss hozzájuk. Ha még életben vannak. Elkötelezett, bátor és kedves személyiség vagy. Ami miatt sokan visszaélnek a kedvességeddel ebben az új, elgyötört világban. Csoportosulni nem gyakran szoktál, ha mégis az sem állandosul, hiszen meg akarod találni a családodat.


Thomas atya


Csoport:  túlélők  Kor: 37 éves  Tartózkodás: Russelville  Pb: Dominic Cooper
Az Arkansasi Russelville kisvárosban születtél és nőttél fel egyházi családban. Szüleid hívők voltak, apád a város papja. Nem voltál lázadó kisgyerek, a hited sosem tört meg. Édesapád halála után te vetted át a helyét a szakmában. A hívők felnéztek rád, a lakosok imádtak. Kedves, jó hallgatóságú, együttérző és nyugodt jellemű ember vagy. Azonban a vírus elterjedése után, miután a kormány elbukott valakinek cselekednie kellett. A város lakói segítségével falat építettetek a kisváros, beleértve a templomodat is. A város védelmezőjévé, vezetőjévé választottak. Szívesen elfogadtad a pozíciót, bár nem változtatott jellemeden. Nem lettél se követelőző, se erőszakos. Azonban a túlélés érdekében öltél már meg fertőzőtteket. Hited azonban néha-néha meginog. Tényleg ez lenne az Úr akarata? Eltörölni az emberi civilizációt? Valóban létezik olyan isten, aki megengedné ezt a földi káoszt?

Ellenállás vezére


Csoport:  túlélők  Kor: 46 éves  Tartózkodás: Ozark  Pb: Noah Wyle
A közismert túlélők és metamorfokból álló csoport, az Ellenállás vezetője vagy. Családapa vagy, egy tizenhat éves lányod van, aki a különleges képességű emberekhez tartozik. Rendes életed volt a családoddal, mindaddig, míg feleséged, a Horizon egyik tagja, a Project Utopiának nem adta lányotokat. Miután a vírus kitört kimenekítetted őt a Horizonból, hátrahagyva feleségedet a Horizonnál. Azonban a vállalat be akarta fogni a kiszökött alanyokat, így úgy döntöttél menedék házat csinálsz a metamorfoknak és a hozzájuk csatlakozó túlélőknek Ozarkban. Az évek során pedig akkorák lettetek, hogy az ország minden pontján van egy-egy csoportotok. Az Ellenállás, így neveztek el titeket a Horizon emberei, aminek te vagy a vezetője. Célotok, hogy megvédjétek a metamorfokat, hogy segítsetek a rászorulóknak. A modern kori Robin Hoodhoz hasonlítanak egyesek. Bár a vírus előtt egy átlagos ember voltál, most már több száz emberi életért vagy felelős.A hozzászólást Nathan Crane összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 29, 2018 8:25 pm-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Katona
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Metamorfok   ₰ Csüt. Május 31, 2018 3:42 pm


A bunkó


Csoport:  metamorf  Kor: 54 éves  Pb: Woody Harrelson
A metamorfok egyike vagy. Sikerült kiszöknöd a Horizonból, és most? Most koktélokat szürcsölsz az elhagyatott luxus villákban, szerte az országban. A világ megmentése? Ismét kísérleti patkánnyá válni? Az bizony nem a te pályád. Inkább medencézel egyet a fertőzöttek között, mint hogy vissza keljen menned a kopasz dokihoz. Az Ellenállás is próbált maguk közé venni, de neked abból sem kellett. Minek a háborúzás, öldöklés és fertőzött írtás, amikor most milliomosként is élhetsz. Mármint, amennyire az ember milliomosként tud élni az apokalipszisben. A különleges képességed a teleportálás, de csak olyan helyekre tudsz „ugrani”, ahol már jártál egyszer, vagy ami tudod hogy néz ki. Jól jön ez a képesség amikor menekülésre fogod a Horizon egyik csapata elől. Azonban hátulütője a képességednek, hogy sokáig tart, majdnem egy teljes napig, mire újra tudsz teleportálni. A jellemed? Valódi bunkó tudsz lenni, a humorod nyers és alkalomhoz nem illő, együttérzésről még soha nem hallottál, nem hogy az illemről. De a magad módján mégis szerethető vagy... egy kicsit?

A látó


Csoport:  metamorfok  Kor: 18 éves  Tartózkodás: Washington DC  Pb: Holland Roden
Amikor jelentkeztél önkéntesnek a Horizonhoz gyakornokként, nem számítottál arra, hogy téged is a Project Utopia részévé tesznek. Azt hitted jó állásod lesz a világhírű cégnél, hogy ez majd plusz pontokat ad az egyetemre, de csak nem így történt. Helyette alá vetettek a kísérletnek, amitől képes vagy a jövőbe látni. Azt azonban te sem láttad előre, hogy a legtöbb metamorf kiszabadul a Horizonból, csak te és még pár kevésbé szerencsés ember nem. A képességedet pedig felhasználják a Horizon emberei. Segítségével keresik meg az Ellenállás tagjait, hogy merre táboroznak. Látnoki erőddel csak a metamorfok jövőjét látod, vagy hogy hol kapják el őket a Horizon emberei. De a jövő, mint tudjuk változhat. Együtt kell működnöd, nincs más választásod, a karmaik között vagy. Azonban többi fogvatartott társaddal már tervezitek a szökést.

Ellenálló


Csoport:  metamorfok  Kor: 22 éves  Tartózkodás: Ozark, AR  Pb: Thomas Brodie-Sangster
Miután kiszöktél a Horizonből csatlakoztál az Ellenálláshoz. Létfontosságú tag vagy, főként a hajthatatlan szellemed miatt. Mindennél jobban azon dolgozol, hogy a vállalatnál maradt többi metamorfot is kimenekítsd, valamint porig égesd a labort, ami megváltoztatta az életedet.
Képességed az alakváltás. Ennek hátulütője azonban az, hogy nehéz oda-vissza változtatni, és ha egy nap túl sokszor próbálod meg, akkor gyorsan legyengülsz. Nem vagy képes állatokká változni, de más emberek arcát képes vagy felvenni magadra.
Ez a képesség hasznos, ha éppen a Horizon egyik emberének kell majd kiadnod magad. Hasznos is lehet a szöktetésben, de kockázatos is.
Kedves, talpraesett srác vagy, szinte végtelen optimizmussal.

Felhasználó profiljának megtekintése
Katona
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Ellenállás   ₰ Kedd Jún. 12, 2018 2:09 pm


Crystal - Ellenállás orvosa


Csoport:  tudósok  Kor: 24   Tartózkodás: Ozark  Pb: Rosa Salazar
A Horizonnál dolgoztál, mint kezdő orvostan hallgató és miután láttad, milyen szörnyűségeket műveltek az ottani emberekkel, a metamorfokkal úgy döntöttél segítesz nekik a megszökésben. Ozarkba mentél, segítettél felépíteni az Ellenállást, miközben egymagad próbálod megtalálni a gyógymódot a fertőzésre, sikertelenül. Reménykedtél benne, hogy a metamorfok génjei segítségével talán gyógymódot találsz, de nem vagy annyira tapasztalt. Így a sebesülteknek segítesz a táborban, illetve ha új metamorfok kerülnek hozzátok, te ellenőrzöd le az állapotukat.
Eszközök nélkül nem tudsz csodát tenni, nem tudod megtalálni a vírus gyógymódját, de semmi pénzért nem mennél vissza a kegyetlen Horizonba.
Türelmes vagy, kedves és humoroddal még a legmélabúsabb személy napját is képes vagy feldobni. Egyszerre vagy a tábor pszichológusa és fizikai orvosa is, bár nincs képzettséged az elme orvoslásában, de remek hallgatóság vagy.
Ritkán kimész terepre is, ha a táborok között utazol. Hiszen orvosokból nincsenek sokan az Ellenállásban.

Dylan - Ellenálló


Csoport:  metamorfok  Kor: 24   Képesség: Gyógyítás  Pb: Ansel Elgort
Fontos összetevője vagy az Ellenállásnak, a tábor orvosának, Crystal-nak a munkáját segíted, hiszen képességed a gyógyítás. Bár ezt igen extrém helyzetekben nem tudod használni. Egy vágást, ficamot vagy lövést meg tudsz gyógyítani nagyobb gondok nélkül. Azonban halálos vagy egy fertőzöttek által keltett seben nem tudsz segíteni. Hiszen hátulütője a képességednek, hogy míg a másik személyt meggyógyítod, átérzed az ő fájdalmukat. Elég egy érintés egy törött bokán és a te lábad is elkezd sajogni. Nem törik el, de a fájdalmat magad is megtapasztalod addig, míg teljesen be nem gyógyult a másik személy sérülése.
Szeretnél segíteni az embereken, de gyakran úgy érzed használhatatlan vagy. A kockázatosabb gyógyításokat megtiltják neked, akármennyire is ragaszkodsz hozzá, hogy segíts.
Öcséd, Ethan mindig bajba keveri magát és te, az egyetlen rokona ebben gyakran megpróbálod megakadályozni, többé-kevésbé sikerrel. Vele ellentétben minden lépésedet előre meggondolod és felelősségtudatos vagy.

Ethan - Ellenálló


Csoport:  metamorfok  Kor: 15   Képesség: Asztrálkivetítés  Pb: Finn Wolfhard
Nagy bajkeverő vagy, de mégis mindenki imád téged Ozarkban. Egy vagy azok közül, akik elsőnek érkeztek a táborba, láttad, hogyan született meg az Ellenállás és segítettél a növekvésében. Képességeddel, az asztrálkivetítéssel képes vagy elkülöníteni a tudatod és a fizikai testedet, majd tudatod egy asztráltestbe, nem fizikai testbe kivetíteni. Vagy, leegyszerűsítve, ahogy te szereted mondani "hologramképesség". A fertőzés előtt nagy sci-fi rajongó voltál, ami mellett nagy kalandvágyad is van.
A felnőttek attól félnek már elfelejtetted milyen is volt a Horizonban lenni és ezért cselekszel meggondolatlanul, hiszen nem tudod milyen következményekkel járhat, ha elkapnak.
Képességed segítségével üzenetet tudnak küldeni az Ellenállás tagja egymás között. Persze ott van a rádió és a walkie talkie, de amikor bizalmasabb információt akarnak tovább juttatni, akkor a te segítséged kell nekik.
Azonban, mint minden metamorf te is gyorsan elgyengülsz, ha túl sokáig használod az erődet. De te sosem nyavalyogsz, be akarod bizonyítani nekik, hogy te is alkalmas vagy már terepre menni. Azonban ezt bátyád, Dylan nem engedi meg.

Ellenálló


Csoport:  metamorfok  Kor: 17   Képesség: Megszállás  Pb: Tom Holland
A legtöbb metamorffal ellentétben neked nem volt családod. Miután kiszöktél a Horizonból, nem volt kit felkeresned. Árva vagy, aki élete nagy részét nevelőotthonban, árvaházban töltötte. Washington DC-ben volt az "otthonod", ahonnan csak akkor jöhettél ki, amikor tanulmányi kirándulásra ment az intézeted. Mindig is utáltad az árvaházat és úgy döntöttél ez lesz a megfelelő alkalom, hogy megszökjél onnan. Amikor nem figyeltek, elvesztél az utcai tömegben és futottál az ellenkező irányba.
A megélhetéshez szükséges képességeid a lopásban mutatkoztak meg. Balszerencsédre olyan ember aktatáskáját nyúltad le, aki a Horizon tudósa volt. Miután a vállalat emberei felkutattak, nem engedhettek el, hiszen a táskában lévő iratokból megtudtad, milyen kísérleteket művelnek abban az épületben.
Elfogtak, elhurcoltak és kísérleti patkányt csináltak belőled. Árvaként még csak nem is kereshetett téged senki, hiszen ahogy a tudósok is mondták: " Egy elveszett árva sorsa senkit sem érdekel. "
Aztán kijutottál és beláttad, csoportra van szükséged az új világban, hogy túlélhess. Csatlakoztál az ozarki Ellenálláshoz, ahol hasonló kölykök élnek, mint te.
Képességed a megszállás, ami azt jelenti, hogy képes vagy asztráltesteddel megszállni és irányítani mások testét. De ez csak rövid ideig megy neked és közben a saját tested igen sebezhető.  

Felhasználó profiljának megtekintése
Katona
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Horizon emberei   ₰ Kedd Jún. 12, 2018 2:10 pm


Horizon embere


Csoport:  katonák  Kor: 35   Tartózkodás: Ozark  Pb: Dan Stevens
Gyűlölöd a munkádat, gyűlölöd a főnökeidet, gyűlölöd a fertőzötteket, de mindenek felett gyűlölöd a metamorfokat. Öcséddel együtt a Horizonnak dolgoztatok és amikor a szökés volt a vállalatnál egy metamorf végzett vele. Azóta csak korcsoknak, torzszülötteknek és csótányoknak nevezed őket. Nem érdekel a világ megmentése, nem érdekel a tudósok drágalátos projektje, téged csak az érdekel, hogy elfogd a szökött alanyokat, hogy minél nagyobb kínokat éljenek át a Horizon tudósainak szikéje alatt. Ha pedig nem tudsz élve elfogni valakit, akkor pedig lelövöd őket.
Sokan szívtelennek tartanak, de ez téged nem érdekel. Senki véleménye nem izgat téged és ameddig élsz, addig szeretnéd, hogy a metamorfok kínok között éljenek és haljanak meg.
Horizon embere


Csoport:  metamorfok  Kor: 23   Képesség: Elektrokinézis  Pb: Dylan O'Brien
Mi is a te célod? Valójában nincsen. Az előző életedről nem emlékszel semmire, első emléked az, hogy metamorfként ébredtél fel a Horizon laborjában. Fajtársaiddal ellentétben te nem menekültél el onnan, bár meg volt rá a lehetőséged. Szerinted a képesség, amit a projektnek köszönhetsz, az egy áldás. Úgy véled, hogy a többiek, akik nem így gondolják, azok meg sem érdemlik, hogy metamorfok legyenek. Dr. Erskint az apádnak tekinted, a többi metamorfot pedig a testvérednek. Mikor utánuk eredsz és megpróbálod elfogni őket, mindegyiküket "nővéremnek" és "öcsémnek" szólítod. A Horizon kezes kis báránya vagy, szabadon járhatsz fel-alá a laborban. A katonákat segíted a többi metamorf elfogásában.
A legtöbb metamorf árulónak tekint, bár szerinted ők azok, akik hűtlenek dr. Erskinhez és a projekthez.

Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Canon karaktereink   
Ugrás: