Verna Weeton


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Oldalunk videója

Multi kapcsoló:

Walkie Talkie


Statisztika
Fajok
Túlélők
6
4
Tudósok
3
1
Metamorfok
1
7
Katonák
1
0
Fertőzöttek /Inaktívak/
5
2Fontosabb hírek
Oldalunk 2018 június első napján megnyitotta kapuit.
Itt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (12 fő) Vas. Jún. 03, 2018 11:07 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Dommiel Robert Tillman
Csüt. Dec. 20, 2018 12:14 pm

Írta  Dr. Shazan O'Berin
Vas. Nov. 25, 2018 8:51 pm

Írta  Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:20 pm

Írta  Skylar Brooks
Pént. Aug. 24, 2018 10:59 pm

Írta  Vendég
Szer. Júl. 11, 2018 12:21 pm

Írta  Seth O'Brien
Hétf. Júl. 09, 2018 8:27 pm

Írta  Vendég
Hétf. Júl. 09, 2018 9:19 am

Írta  Ethan Palmer
Vas. Júl. 08, 2018 10:02 pm

Írta  Asha Devereux
Vas. Júl. 08, 2018 9:17 pm

Az oldal kinézete és tartalma az adminok önálló szellemi értékét képviselik. Az oldal design-ját a specto kódok közreműködésével készítették el. Mivel rengeteg időbe és erőfeszítésbe került létrehozni az oldalt kérjük ne lopj el semmi. Ha mégis megtetszene valami vedd fel a kapcsolatot az oldal adminjaival.

Verna Weeton

Metamorf
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Verna Weeton    ₰ Szer. Júl. 04, 2018 1:58 am
Smile


A hozzászólást Verna Weeton összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 04, 2018 8:27 pm-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Katona
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Verna Weeton    ₰ Szer. Júl. 04, 2018 7:21 pm


SajnálomNem szívesen írok ilyen szövegeket, de annyi problémába ütköztem az előtörténeted olvasása közben, hogy kötelességem írni.
Legkisebb problémáim, hogy az avatar képed nem méret pontos, hiszen az oldalon 200x320-as képeket használunk. Valamint az előtörténetedben nincsen megnevezve az avatar alany, pedig az egy kötelező adat. De ezek nem is olyan fontosak, lehet nem figyeltél oda eléggé, vagy nem vetted észre, nem tudom.
Rátérve az előtörténetedre: több helyen voltak helyesírási hibák és úgy éreztem, mintha szaladnál a történettel. Nem kérek pontos leírást minden egyes apró dologról, ami a karaktereddel történt, de túlsietted a fontosabb elemeket is. Néhány helyen úgy éreztem, mintha egy pszichopata bevásárló listáját olvasnám. Utalok itt azokra a részekre, amikor Verna megölte azt a lányt, valamint a saját apját.
Valamint a fő probléma: a karaktered szerepe a Horizonnál. Nem tiltott, hogy fontos szerepe legyen egy saját karakternek az oldalon, azonban ha ilyet szeretnél, akkor minimum illik írni egy pm-et erről a staffnak előtte.
Ezt azért is emelem ki, mert pont ezért az okért vannak fals információk az előtörténedetben a Horizonnal kapcsolatban.
Például, hogy a Horizon vállalatnak egyetlenegy igazgatója van, és az a személy nő. Igen, tudom, hogy ez nincs megemlítve világleírásban, de azért, mert őt canon karakternek terveztük kirakni. Ezért lehetett volna utánakérdezni a staffnál.
A Horizonban nincsen olyan "különleges osztály", aminek a feladata "beszervezni, elfogni, ellopni(?), lépre-csalni embereket, hogy kísérleteket végezhessenek rajtuk", ahogyan te fogalmaztad meg.
Először is azért, mert az erre felelős személyek a katonák, akiket az állam vezetett, a tudósok parancsai mellett ( Erskin és Burton ). Illetve ha annyira meg akarunk nevezni vezetőt közöttük, akkor az az Őrnagy, aki szerepel is a canon karakterek között.
Legutoljára pedig a kísérletek menete. Nem elég egyetlen szúrás, hogy valaki a Projekt kísérletévé váljon és azáltal metamorffá. Most gondoljuk végig logikusan: minden metamorfnak más képessége van, pont azért, mert mindenkin egy kissé más kísérletet használtak, tehát más eljárást. Egyetlen injekció még nem változtatja meg egy ember genetikáját.
Összességében ennyit tudok megemlíteni. Mint mondtam, nem szeretek hibákat találni egy új tagnál, de kötelességem volt mindezeket kijavítani.
Ha úgy döntesz javítasz az előtörténeteden és megváltoztatod, akkor jelezz újra az elkészültem topikban. Azonban ha úgy döntesz ez elriasztott, akkor sajnálom, hogy ez a kellemetlenség történt meg.
- Nathan


Felhasználó profiljának megtekintése
Metamorf
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Verna Weeton    ₰ Vas. Júl. 08, 2018 7:51 pm


Verna Weeton


Csoport:  metamorf  Kor: 34   Képesség: telekinézis  Pb alany: Raya SurifVerna egy nagyvárosban nőtt fel. Édesapja üzletember volt, édesanyja háztartásbeli. A családfő üzleti érzékének hála nagy gazdagságban éltek és a helyi elit szerves részét képezték. Az édesanyja 5 éves korában halt meg egy szörnyű tűzesetben, az édesapja így egyedül maradt. A kislány továbbra is mindent megkapott, amire csak vágyott, ám anyját semmi nem pótolhatta. Apja nagyon szigorúan elvek szerint nevelte fel. Míg a többi társa játszott vagy lazított, neki olvasnia, táncolnia, lovagolnia kellett, minden olyan tevékenység, melyet egy kislány nem szeretne csinálni. De ezeken nem volt elég részt venni, a legjobbat kellett nyújtania, csak a tökéletesség volt elfogadott. Amikor rosszul teljesített  nagy büntetésre számíthatott, ez alól a fizikai erőszak sem volt kivétel. Szerencsére jó adottságai voltak, könnyen tanult és képes volt azonosulni apja céljaival. Az általános iskolában osztály és évfolyamelső, a helyi diáktanács elnöke, a középiskolában osztály és évfolyamelső, a helyi diáktanács elnöke volt valamint számos díjat nyert bizonyos tantárgyakból.  Mivel egész kiskorában nagyon keményen hajtott nem tanult meg rendesen szocializálódni. Igaz barátai nem voltak és az ezzel való későbbi próbálkozásai is sikertelenek voltak. Egy idő után mindenkivel céljai elérése érdekében barátokozott, ismerkedett. A személyisége nem járult hozzá ahhoz, hogy kedvelt legyen. Bár jó tanuló volt, sem a tanárai, sem diáktársai sem kedvelték. Nagyképű, gőgös, másokat lenéző és állandóan versengő személyiségként írták le. Egy időben még dühkezelési problémával is küzködött. Az apja ügyet sem vetett a tanárok figyelmeztetéseire, szerinte mindenki csak lánya sikereire volt irigy.
Verna a sikeres középiskola után egyetemre ment, orvos szeretett volna lenni. Fogalma sem volt miért, de bele szeretett volna látni az emberekbe. Mindig nagy figyelemmel nézte a tévében a műtéteket és ha balesetet látott is vonzotta a testek látványa. Apuci támogatásával a legjobbaktól tanulhatott. Az egyetemen sokat kellett küzdenie a jó eredményekért, mert sok hozzá hasonló tehetséges és okos diák volt az ellenfele. Nagyon frusztrálta az érzés, hogy nem ő a legjobb, jött is a könnyed ötlet, ha máshogy nem tudja, akkor fizikailag kell félreállítania ellenfeleit. 5 tanuló volt jobb nála három fiú és két lány. Mindegyiküknek ismerte a gyenge pontjait és kieszelte, hogyan nehezíthetné meg életüket. A megszállottja lett az ügynek, nem is tudott másra gondolni, csak arra, hogyan győzhetné le őket. Az első két fiút könnyű volt félreállítani, ugyanis az egyik cukorbeteg volt a másik pedig keményen drogozott. Az orvos csapat egy vad bulin vett részt a cukorbeteg fiú lakásán. Az inzulint valaki ez este alatt kicserélte, egy ugyanolyan kinézetű halálos dózisú drogra. Legalábbis ez volt a szóbeszéd, persze a drogos fiú lakásán megtalálták ugyanazon drog fecskendőjét és belőle még jó néhány adagot, illetve a fiú vérében is nagy adag volt. Persze a bulin kiütötte magát, ezért semmire sem emlékezett. Az egészet Verna találta ki, ő javasolta, hogy bulizzanak egyet a cukros fiú lakásán, majd bedrogozta a „drogos” srácot, aki emiatt nem emlékezett semmire az estéből, mikor hazakísérték Verna belecsempészte a táskájába a fecskendőt és a lakásában is hagyott el néhány üvegcsét. Persze mindent a legnagyobb óvatossággal és semmit sem feltűnően, őt ezért egy kihallgatásnál tovább nem is zaklatták. A cukros fiú meghalt túladagolásban, a drogos srác pedig börtönbe került, neki fogalma sem volt ki csalhatta így lépre.
Így három kisegér maradt. Az egyik lány imádott sportolni, nagyon jó alakja is volt tőle. Kiskorától kezdve kedvelte a kötéltáncot, nagyon szépen csinálta. Kötéltáncos szeretett volna lenni, ám szülei nem engedték neki, így titokban még leckéket vett. Mindig ugyanoda járt gyakorolni, a tanára kéthetente volt csak vele, minden páros héten egyedült gyakorolt. Orvostanhallgatóként csak késő este tudott eme örömének élni. A tökéletes pillanat hiányzott.
Egyik este a leányzó rosszul feszítette ki alulra a hálót, pedig biztos volt benne, hogy ellenőrizte. Aznap este amikor elrontott egy ugrást ez a gerincébe került, kerekesszékbe kényszerült, az egyetemet nem folytatta. Verna nagyon jól megtanult villámgyorsan csomót kötni és kikötni, így aznap este ő lazította meg a kötelet. Egy fiú és egy lány maradt. Szerencséjére a fiú váratlanul abbahagyta az orvosit, megszökött szerelmével. Az utolsó lányt azonban nagyon nehéz volt legyőzni. Nem volt fogás rajta. Egyre jobb jegyeket hozott és rendre nyerte meg a versenyeket Verna elől, így ő mindenben csak második volt. Az utolsó ilyen csalódásnál Verna eldöntötte, hogy megöli a lányt, elvégre megérdemli, hiszen az ő tökéletességének útjában áll. Jött is a remek alakalom egy tanulmányi kiránduláson. Egy nagyon szép hegyre másztak fel, a lányok nem kedvelték egymást, ezért nehéz volt kettesben maradnia vele, illetve rengeteg barátja volt, így mindig társaságban volt. Az ördög azonban a részletekben rejlik, WC-re egyedül járt és a természetben nincs más választás a bokrok felé kell venni az irányt. Vernának is pont ekkor kellett elmennie. Egy tökéletes hely kiválasztása után a naív lány ment is, hogy dolgát végezte, Vernának könnyű volt kibillentenie az egyensúlyából, a mélység hamar elnyelte. Verna eztán nagy színészkedések közepette közölte a halálhírt. A tragédia mélyen megrázta az osztály, az egyetemet. Mivel mindenki tudta Verna mennyire nem kedvelte a lányt a rendőrség is sokat kérdezősködött, ám apja befolyására hamar ejtették az ügyet és elkönyvelték véletlen balesetnek.
Aznap este Weeton kisasszony elégedetten feküdt le, ellenségeit elintézte. Az egyetemi élete ezután „simán” ment tovább, már ha ezt ennek lehet nevezni. Az évfolyamból eltűnő jó tanulók miatt Verna kimagaslóan jól teljesített, amire felfigyeltek a tanárok is. Végre a helyén volt, ő volt az koronázatlan királynője az évfolyamnak, minden tökéletes volt. A kedvenc szakterülete a génmanipuláció volt, szentül hitte hibáink a génjeinkből erednek, s ha képes lenne megtalálni, mivel lehet ezeket a hibás géneket lecserélni, akkor létrehozhatná a tökéletes embert. Ebben az időben az apja befektetésekkel foglalkozott, így került képbe a Horizon vállalat. Néhány gyárlátogatás elég volt számára, hogy rájöjjön Verna számára ez maga lenne a paradicsom, így protekciójának és sok helyes pénzmozgásának hála a lánya bekerülhetett a céghez. Gyakorló orvosként semmihez sem értett csupán megfigyelt, ám számára ez maga volt a mennyország. Szorgosan jegyzetelt és nézte hogyan folynak a kísérletek. Közben a végzős évéhez érkezett az egyetemen, akkor ajánlották neki hogy már segédként részt vehet a Projekt Utópia nevű programban. Verna imádta az egész projektet, úgy gondolta, ez a megoldás az emberiség hibáinak kiküszöbölésére. Erskin professzorral sohasem kedvelték egymást, ugyanis a professzor hamar megérezte, hogy a lánynak nagyon más tervei és indítatásai vannak a Projektel kapcsolatban, mint neki. Veszélyesnek tartotta, ám a protekció miatt, muszáj volt engednie, hogy továbbra is ott dolgozhasson. Verna inhumánus viselkedése sok kollégájából undort váltott ki. Senki nem kedvelte a környezetében, egyedül Burtonnal értett szót, a két nő érdeklődése hasonló volt. Sok közös emberi kísérletbe vette be a lányt, tetszett neki az elszántsága, ám szadista hajalmaitól ő is tartott. Verna megunta, hogy kívülről figyelje, hogyan válnak körülötte emberfelettivé a dolgok, azért elkezdte Erskin professzort kérlelni, vegye be őt is tesztalanynak a kísérletbe. A professzor természetesen nem engedélyezte a dolgot. Verna apja befolyása által megfenyegette a professzort, hogy kirúgatja, azonban Erskin túl fontos ember volt.
Verna sikeresen lediplomázott és fel is vették a Horizon munkatársaként. Azonban neki ez nem volt elég megunta a várakozást és a figyelmeztetések ellenére elcsent egy másik betegnek szánt oltóanyagot az Utópia projektből. Más génjeire tervezett oltóanyag miatt a kísérlet ugyan sikerült, de nem várt mellékhatással. A kábulatból felébredve Verna érzékelte a testén végbement változásokat, s elégedetten kezdte a munkát. Aznap semmi mást nem tapasztalt csupán egy kis fejfájást, másnap is minden rendben ment délutánig, amikor is a feje elkezdett hasogatni, azt hitte majd szétrobbant. A kollégái is észrevették, hogy valami nincs rendben vele, a teremben az összes üvegedény a levegőbe emelkedett, majd a lánnyal együtt leestek a földre. Erskin professzor csalódott arca keltette fel, egy betegszobában volt, pont olyanban mint amiben a kísérleti alanyokat szokták ellátni. A professzor kifejtette csalódottságát a lányban és hidegen tálalta a tényeket, bár Vernán hatott az oltószer és ahogyan az ábra mutatta képes volt telekinézisre, viszont ha túl sokat használja az erejét, akkor kifáradhat, elszédülhet, fejfájása lehet és legrosszabb esetben még eszméletét is vesztheti. Verna nem ijedt meg a mellékhatásoktól, büszke volt magára. A további évei azzal teltek, hogy az Utópia projekt körül segédkezett és közben titokban, megpróbálta önmagát is kezelni. A célja az volt, hogy ne legyenek mellékhatásai erejének használatánál. Sajnos, máig nem tudott ellenszert találni rá.
2016-ban örökre megváltozott az élete. Éppen a laborban dolgozott, mikor kitört a káosz, menekülnie kellett, nagyon nehezen de sikerült élve kikerülnie a laborból. A kinti világon is mindent elöntött a halál. Nem tudott már édesapjától elköszönni, csak a hírekben nézte végig hogyan pusztul el mindaz, amit azaddigi világnak nevezett. Nem érzett se fájdalmat, se bűntudatot, a világ eddig is alacsonyabb rendű emberekből állt, legalább most a legerősebbek élték túl.
Verna a Horizon jóvoltából tovább folytathatta munkásságát. Sajnos rá kellett jönnie, a Horizonnál nem terem neki babér, itt nem tud a legjobb lenni. Ezekben a számára gyászterhes időkben halott először az Ellenállásról. Megtudta, hogy az egész Horizon munkásságát akadályozzák ezek az emberek. Így a fejébe új gondolat költözött, itt volt az ideje megbüntetni ezeket a hibás embereket, akik a tökéletesség útjában állnak és cserébe majd biztos felnéz rá a vállalat és kitüntetik, végre nem Erskin csicskása lesz, hanem elismert partner.
Így csatlakozott a katonákhoz és sok akcióban vesz a mai napig részt, képességének hála nagy hasznát veszik. Viszont a katona kollégái itt sem kedvelik stílusa miatt, mivel nagyon önfejű és nem hallgat önmagán kívül senkire, nagyon nehéz vele bánni. Illetve az Ellenállókat előszeretettel kínozza meg, ami nem jön jól, ha élve akarják elfogni őket, éppen ezért mindig kell, hogy vele legyen valaki, aki leállítja, amikor már túl messzire ment. Jómaga hitvallásként tekint a Horizon tevékenységére, úgy gondolja az a Horizon az emberiség érdekeit szolgálja és aki ezzel szembemegy, az hibás. Célja, hogy minél jobb és jobb legyen, az összes Ellenállóval végezzen és ezért nagy elismerést kapjon, ő legyen az első.


Felhasználó profiljának megtekintése
Katona
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Verna Weeton    ₰ Vas. Júl. 08, 2018 8:07 pm


GratulálokKöszönöm a javításokat, most már rendben van a lapod. :3
Szóval menj foglalózz az avatar és képesség foglalóban, majd irány a játéktér!


Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Verna Weeton    
Ugrás: